Huomioithan että kaikkien Suomen Turvakodin kotia etsivien koirien terveys tarkistetaan, koirat rokotetaan sekä annetaan sisä- ja ulkoloishäätö jne. Moni kotia etsivä koira tarvitsee myös vaativia leikkauksia, hammashuoltoa, kastroinnin, steriloinnin ja pitkääkin kuntoutusta toipuakseen, ja nämä toimenpiteet aiheuttavat yhdistykselle huomattavia kustannuksia. Joidenkin koirien kohdalla kustannukset saattavat olla parikin tuhatta euroa ja joidenkin koirien kohdalla vain murto-osa siitä. Tästä johtuen kustannukset jyvitetään kotia etsivien koirien kesken, jotta jokaisella koiralla olisi yhtäläiset mahdollisuudet löytää oma uusi koti, eivätkä näin ollen huomattavia kustannuksia vaatineet koirat ole heikommassa asemassa kodin etsintään nähden.Turvakoti tekee jokaisen koiria koskevan päätöksen yhdessä alan ammattilaisten kanssa tarkasti kunkin koirayksilön tilan arvioiden. Turvakoti on voittoa tavoittelematon hyväntekeväisyys yhdistys, jossa jokainen Turvakodissa työskentelevä toimii ilman palkkaa ja korvauksia omalla vapaa-ajallaan rakkaudesta koiriin. Lämmin kiitos kaikille kodin tarjoajille sekä turvakodin koiria auttaneille heidän hyväsydämisyydestään ja vilpittömästä rakkaudestaan apua tarvitsevien koirien hyväksi!

Jos harkitset kodin tarjoamista kodittomalle Turvakodin koiralle, toivomme koiratiedusteluissa kysyjän/kysyjien esittelyä ja tietoa millaisesta kodista olisi kyse. Otathan yhteyttä puhelimitse 045 1677619 tai sähköpostitse info@skot.fi  ja laitathan viestiin omat yhteystietosi. Huomioithan, että yhdistys ei vastaa nimettömiin tiedusteluihin!

Tiedustelut

puhelimella 045 1677 619

sähköpostilla info@skot.fi

Tämän linkin kautta pääset katsomaan kotia etsiviä koiria.

cropped-SKOT-logo1.png

Suomen koirien turvakoti ry tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa auttaakseen hädässä olevia suomalaisia koiria. Kaikki kotia etsivät koirat terveystarkastetaan eläinlääkärillä, sekä tarvittavista rokotuksista ja loishäädöistä huolehditaan. Toiminnasta lisätietoa tämän linkin kautta